MFL Actie in de Fun!

Hallo hallo :D

De grote dag was aangebroken..
Twee weken terug kwamen Stefanie en Dimitri  op het toffe idee om een freeseflashmob te organiseren in een winkel in het kader van de MFL actie. Die winkel werd de FUN en vandaag vond het dus plaats.

Rond halftien spraken we af om de laatste zaken op punt te zetten.
Wie rijdt met wie mee, wie gaat wanneer binnen en wie doet wat.
Nieuwe gezinnen werden gevormd. De papa van Dauwke kreeg er ineens twee kinderen bij en Desirée en Nuka werden de dochters van Martine...

In een grote stoet van wel 7 auto's vertrokken we, maar snel heeft het niet geduurd toen één onoplettende papa de verkeerde weg insloeg en bijgevolg alle achterkomende auto's hem volgde. Twee mini-stoeten dus. Maar we zijn er geraakt.

Met een beetje stress maar vooral heel enthousiast stonden we mijn zijn allen in de regen te wachten op de parking. De grote groep werd steeds kleiner na een tijdje want iedereen druppelde in groepjes de winkel binnen. Toen Naïs de FUN binnenwandelende kon het echt beginnen.


Het startteken was Brecht, die een scène begon te maken tegen zijn nieuwe papa. Voor heel de winkel kon je het geroep van een ambetant kind horen. Dat was dan weer het teken voor de kassierster (die natuurlijk op de hoogte was van het gebeuren) om 'Martine wordt aan de kassa gevraagd' om te roepen. Haar laatste woorden waren nog niet uitgesproken of de helft van de winkel stond ineens stil.

Ze moesten lang stilstaan ons leden en leden voor één dag (nl. de ouders). Want het duurde een tijdje voor de mensen doorhadden dat er zo een 25-tal mensen niet meer bewogen. Sommigen ergerden zich omdat de kinderen in de weg stonden en niet wouden oppassen, anderen waren zo gefocused op hun inkopen dat ze het niet eens besefte. Na enkele minuten begon het toch stilaan door te dringen.

Dus stopten we maar, er volgde een applaus, iedereen deed zijn  jas uit en plots was de winkel helemaal rood gekleurd. Mits iedereen de knalrode thor-t-ater t-shirt aan had. We deelden kaartjes uit rond Music For Life en de try-out van morgen aan de geïnteresseerde en iets minder geïnteresseerde mensen.

Misschien komen er straks nog reservaties voor de try-out binnen?
Jij kan trouwens ook nog komen! En als je een badge aan hebt van Music For Life dan krijg je een cupcake! Zeker komen dus!

Groetjes en tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten