Tweedaagse in zicht!

Deze ochtend kwamen we weer samen om - hoe raad je het - te vergaderen.
Enkel de lesgevers van de jongerengroep en middengroep waren er én 3 leden van de ouderengroep.
Het reden voor vergadering: TWEEDAAGSE

Hoeveel keer repeteren we? Wat gaan we eten? Om hoe laat moeten ze slapen? En welke verrassingen hebben we in gedachten? Kortom, stof genoeg om een strakke planning in elkaar te steken!
Benieuwd? Lees dan maar snel verder. Maar... we geven natuurlijk nog niet alles prijs ;-)

Het wordt een echte hotelservice. Wanneer iedereen toekomt kunnen we er onmiddellijk aan beginnen; Want drie personeelsleden staan klaar om je te ontvangen,  valiezen naar de kamers te brengen en de matrassen op te pompen.

We vliegen er in, maar geen nood. Er is ook pauze. Om spelletjes te spelen, eens lekker zot te doen en natuurlijk te eten. Gewoon de voetjes onder tafel en het eten komt naar je toe. Wat schaft de pot? De eerste dag wok en de tweede dag mini-bbq! Dat wordt smullen!

Natuurlijk hebben we ook nog andere dingen gepland naast repeteren, eten  en slapen.
Zo zal de middengroep quizen en krijgen de jongerengroep een workshop toverdrankjes maken.
Hopelijk gaat alles goed en ontploft ons lokaal niet.

Ook voor 's avonds hebben we een activiteit voorzien. We gaan natuurlijk niet tot 21u repeteren en jullie moeten zeker niet onmiddellijk na het avondmaal naar bed. Maar wat wij voorzien blijft een verrassing tot het moment zelf. Spannend!!

Na twee intense, drukke en vermoeiende dagen sluiten we het weekend af met drie optredens! Na twee dagen repeteren zijn zowel de jongeren als de middengroep klaar om hun stuk te tonen aan de andere groep. We geven elkaar kritische opmerkingen. En als ultieme afsluiter zullen ons drie personeelsleden uit de ouderengroep enkele improvisatiesketches tonen voor de leden en de ouders!

Kortom het worden leuke dagen! Willen jullie een meer concrete planning? Surf dan naar http://extra-activiteiten.weebly.com/2013.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten