Halloween in puyenbroeck

Heej :)
Camille, één van onze leden uit de ouderengroep nam voor één keer mijn taakje over
Groetjes Naomi

Hallo allemaal,
Zoals jullie weten zijn de ouderen groep en de lesgevers allemaal naar puyenbroeck geweest om mee te helpen met de Halloweentocht.
Nadat we ons naar het domein van Puyenbroeck hadden begeven, vonden we na een tijdje zoeken onze staanplaats. Wij stonden als eerste groep na de start; op een groot veld omringd door bomen.
Het begon al te schemeren toen we alles klaar aan het zetten waren.
We begonnen ons te schminken en de tafels griezelig aan te kleden met spinrag, kandelaars, glazen met bloed en niet te vergeten de varkenskop, de ogen en nog van die vuile dingen.

Nadat het startschot was gegeven voor de bezoekers, volgde er één onophoudelijke rij met mensen die hier en daar een fakkel droegen.
Ons doel was om zoveel mogelijk mensen aan het schrikken te maken door
hen bijvoorbeeld een bord met ogen onder hun neus te duwen en geloof het of niet maar enkelen hebben toch de konijnen ogen opgegeten.

Ook hebben we sommige kinderen aan het huilen gemaakt, zelfs de moeders kregen we aan het schrikken.


Onze kotsende pompoen

Sommigen beweerden dat ze niet bang waren, maar dat hadden ze dan toch beter niet gezegd want dan werden ze al vlug omsingeld door een stelletje zombies.

Na vier uur was er een onophoudelijke rij langsgekomen en waren we wat uitgeput. Na afloop kregen we nog een warme maaltijd aangeboden.
Ik vond het een vermoeiende maar geweldige avond en samen hebben we weer veel plezier gehad.


Kusjes Camille

Geen opmerkingen:

Een reactie posten