Les 7

Heej heej :)

Er is weer heel wat gebeurd vandaag..
Deze week werkten de ouderen eens niet aan Tsunami, ter voorbereiding van Polen en ook niet aan Halloween... mits halloween al een tijdje achter de rug is.
Nee, wat begon met het opschrijven van films die ze kennen en leuk vonden eindigde in een ingewikkeld improvisatiestukje die ze voor ons opvoerde op het einde van de les.
Dvd's werden door elkaar gehaspeld waardoor Nemo werd gezocht in een bos waar ook de 7 dwergen passeerden (die op dat moment maar met 3 waren wegens gebrek aan leden) op zoek naar hun huisje en plop die naar het schijnt al heel lang op zoek is naar de kabouterschat. Kunnen jullie nog volgen? Ok, maakt niet uit.. uiteindelijk kwam het toch allemaal goed.

De middengroep had vorige week al een belangerijke stap gemaakt in de riching van het uiteindelijke optreden nl. te horen krijgen welk stuk ze gingen spelen. Maar vandaag volgde nog iets heel belangrijk. Het verdelen van de rollen. En iedereen bleek tevreden.
Het tweede uurtje leerden Dimitri en Stefanie de leden twee dansen aan.
Tof maar niet gemakkelijk zo bleek.
Al komt het allemaal zeker en vast in orde, dat kan niet anders met zo dansertjes (en dan heb ik het over zowel de lesgevers als de leden natuurlijk :p)

De jongeren zijn zonder ze het zelf eigenlijk goed en wel beseften ook al begonnen aan hun stuk. Veel mogen we nog niet verklappen natuurlijk maar wat wel al vast staat. Ze zijn stuk voor stuk zoooo schattig.

Kortom, het was weer eens een leuke dag op toneel vandaag!

Tot volgende week

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten