Les 8: Een volledig Thordagje

Een zaterdagochtend zonder Thor-T-Ater… ? Nee, daar denken we niet aan.

Dan zouden we de schattige gezichtjes van de jongerengroep moeten missen, die trouwens vandaag ook eens gedanst hebben. Naar verluid het zien waard…

Over dansen gesproken: De middengroep heeft de danskoorts hevig te pakken. Telkens weer kwam de vraag: “Mogen we alsjeblief nog ééééén keer?” Ze dansten de ziel uit hun lijf onder het goedkeurend oog van de ouders.

De ouderengroep was vandaag in diepe concentratie. Het script van ‘Tsunami’ werd doorgenomen en opnieuw aangepast. Voor Polen enkel het beste, niet waar?

De spelers van de ouderengroep die niet mee gaan naar Polen zijn steeds welkom bij de middengroep. Zo helpen ze een beetje dat jonge geweld in goede banen te leiden. ;-)

Vandaag stond niet enkel de voormiddag in het teken van Thor. ’s Avonds vond de 21ste Thor-Quiz plaats in Evergem, waar alle quiz-teams op de een of de andere manier een connectie hebben met Thor. Een dikke pluim voor Danny en Martine, voor de originele – doch niet zo eenvoudige – 
quiz-vragen en voor het leuke initiatief.
Een vermelding waard is het winnende team: Tanzania. Proficiat!


Na heel wat pogingen toch nog een
geslaagde foto kunnen maken.
Met hilarische lachbuien als gevolg.
Ook een vermelding waard is het verliezende team: Kenia. Onder het motto ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ meld ik graag dat niemand minder dan Dimitri en mezelf, lesgevers bij de middengroep, deel uitmaakten van dit verliezende team. Maar zoals Danny het zo mooi verwoordde, we zijn “op de eerste plaats geëindigd in de categorie ‘groep met slechts drie deelnemers’”. ;-)





Na een leuke, maar vermoeiende dag, wordt het tijd om onder de wol te kruipen.

Slaapwel, Thor.

Groetjes
Stefanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten