Les 18: kortfilm

Hoi hoi!

Vandaag bereikten we één van de hoogtepunten uit de thor-t-atergeschiedenis met onze jongerengroep!
We stonden al heel vroeg op, en verzamelden om 8.45 (liefst meer dan een uur vroeger dan normaal) aan de haven van Gent. Daar zouden we namelijk op en rond de "Jacob van Artevelde" boot een filmpje opnemen.
Onder muzikale begeleiding van het Wondelgems jeugdtrommelkorps 'Sibemol' dwarrelden we vlotjes van de ene scène in de andere. Alles verliep vlekkeloos!

Met een bemanning van 2 cameramannen, een regisseur, 6 fantastische hoofdrolspelers, de kapitein, de leden van Sibemol en een heleboel figuranten (met name de ouders) gingen we aan de slag.
Een uur later zaten de opnames erop...Genoeg beeldmateriaal waarmee we straks aan de slag kunnen.

Uiteindelijk vertrok de boot, zonder ons en al helemaal niet richting Hawaii...
Wij moesten namelijk nog een beetje repeteren
Hoewel we eerst rustig de tijd hebben genomen om ons wat op te warmen aan heerlijke chocolademelk, ons buikje te vullen (want Douwke is vandaag 9 geworden en had snoepjes mee) en naar onszelf te kijken als echte filmsterren in een echte film..

Met heel wat gegiechel tussendoor, want er zitten natuurlijk ook een paar bloopers tussen.

Voor ik afsluit wil ik nog eens iedereen bedanken die deze kortfilm op poten heeft gezet.
Sibemol voor de prachtige muziek, alle ouders om zichzelf te spelen, Matthieu en Silke om te filmen, Martine voor de public relations, de kapitein en de bemanning van de 'Jacob van Artevelde' boot, het stad gent en last but not least.. onze filmsterren in wording Miguel, Douwke, Tille, Maxine, Aukje en Maud
Jullie hebben dat prachtig gedaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten