Les 21: Laatste les voor de 3- / 2- daagse

Hey

Vandaag waren alle drie de Thorgroepen nog eens vertegenwoordigd op onze zaterdagse repetitie.

De ouderen hebben goed doorgewerkt aan ‘De Jungle van Borneo’ en konden zo tien minuutjes vroeger naar huis op deze zonnige dag. Op korte tijd hebben ze het stuk zich al goed eigen gemaakt en we zijn benieuwd hoe ze dit stuk tot leven zullen laten komen op de voorstelling.

De middengroep heeft vandaag veel verbetering geboekt in vergelijking tot vorige lessen. Het komt dik in orde! Enkel de dans ‘Bad’ vroeg om nog wat extra oefening. Daarom hebben enkele van onze bendeleden vandaag een uurtje langer doorgewerkt. Super van jullie!

Ook de kleintjes hebben flink doorgewerkt. Ze hebben ‘Atlantis’ eens gespeeld zonder hun tekst te gebruiken en zonder aanwijzingen van de lesgevers. Er is nog werk aan de winkel, maar bij de nabespreking op het einde van de les was duidelijk ze erg enthousiast waren!

Dit was de laatste les voor de twee/driedaagse, waar iedereen al naar uitkijkt. Daar zullen de drie stukken op hun plooi vallen, de kersen zullen op de taarten worden geplaatst zodat het publiek een ‘heerlijk’ stuk te zien krijgt. Dat is als ze een ticket bestellen, natuurlijk…


Groetjes
Stefanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten