Wat deden we vandaag?


Vandaag waren Naomi en Jasmijn er niet dus nam ik de rol van Pardoes over. Iets wat voor de jongeren voor hilariteit zorgde, want ik zei soms niet altijd exact de woorden die in de tekst stonden.. De kinderen krijgen meer en meer zicht op het verloop van het stuk. Maar ze zijn er nog lang niet, maar ze hebben dan ook nog enorm veel tijd ;-)
Vandaag kregen ze ook al een beetje uitleg over het filmpje dat binnenkort wordt opgenomen. Ze kregen te horen waar het zich gaat afspelen en wie dat wat moet aanhebben. Want op de voorstelling moeten ze hetzelfde aanhebben, want anders klopt het verhaal niet meer.

Vorige week hebben ze in de middengroep samen hun tekst doorlopen, dus die moesten ze tegen deze week kennen. Zodat ze samen aan de slag konden. Tijdens de pauze hebben ze zich samen goed uitgeleefd in de sneeuw. Die ontspanning deed heel veel deugd.

Wil ging deze keer een nieuwe oefening proberen, nl. al zingend improviseren of was het improviserend zingen? Er werden liedjes gemaakt over een teddybeer, over de Noordpool, alles verdween en was zoek… Het was nog een beetje zoeken in het begin, maar Bart heeft er alle vertrouwen in. Op het einde kregen ze uitleg over hun site waar ze deze week allemaal aan moeten werken. Zodat jullie ook op hun site meer te weten komen over het doen en laten van WIL.

Ziezo, ik kijk al uit naar volgende week.

Silke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten