De laatste avond

Hallo iedereen,

Deze middag werd er nog volop gerepeteerd..
En het was nodig want de eerste repetitie trok op niets om het zacht uit te drukken.
Maar de licht gepeperde feedback van Bart en co liet zijn sporen achter want de tweede keer was het al veel beter. Uiteindelijk werd de voorstelling prachtig. Het publiek kon het smaken en het nieuwe stuk van WOII was heel pakkend. De voorstelling was zeker 10 keer beter dan toen we het deden op de try out.

De voorstelling na ons was, laat ons zeggen, apart.
K3, 6 kortgerokte meisjes die denken dat ze kunnen dansen, een koe en een kalkoen van 70 jaar die zingen en een paar schattige meisjes. En leeftijdsgenoten die enkele van onze groep ineens uit het publiek hielden om op het podium mee te dansen in een stijl die tot nu toe nog geen naam heeft gekregen.

Tussen de twee optredens door kon het publiek de Vlaamse keuken proeven. Tegen dat wij aankwamen was het allemaal op. We waren nochtans heel benieuwd want enkele dingen konden we allesbehalve Vlaams noemen. Behalve de wafels, maar ja die waren op..

Eenmaal terug in het hotel kregen we soep voorgeschoteld én konden we de Litouwers overtuigen hun stuk te spelen voor ons mits zij morgen optreden en wij op dat moment al terug op de bus zitten richting België.
Het stuk was veel beter dan hun optreden van vorig jaar waar we niets van begrepen. Ze lieten ons kennis maken met  hun hoofdstad Vilnius door te zingen, dansen, gedichtjes voor te dragen en een slideshow vol foto's van de stad in de verschillende seizoenen te tonen.

We hebben ervan genoten en de Litouwers waren terug vriendelijk. We wisselden zelfs chocolade uit. Zij kregen Belgische chocolade in ruil voor Litouwse chocolade. De onze blijft de beste.
Daarna begonnen de Belgen volop de wals uit te proberen. Op zich is het niet zo moeilijk. Zeker niet als je met Bart danst, die je gewoon mee doet zwieren over de dansvloer.

Nu is iedereen zijn valies aan het maken en dan gaan we genieten van onze laatste avond in Polen!
Morgen om 7u30 worden we opgehaald aan het hotel. Bye bye Polen

Het was een fantastische reis

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten