Ze zijn er bijna!! :-)


Hey!


Net als vorig jaar werkt Thor-T-Ater aan haar internationale bekenheid. ;-)

Onze ouderengroep stond gisterenavond vol ongeduld te wachten tot de bus richting Polen eraan kwam. Tot drie maal toe ging de adrenaline omhoog toen onze reizigers dachten dat ze hun bus zagen aankomen, maar ’t was zoals ze zeggen: ‘derde bus, goede bus’.

 
Om 20u30 was het moment aangebroken om vaarwel te zeggen tegen de thuisblijvers. De bus vertrok vol enthousiaste jongelingen waarvan de helft weet wat hen te wachten staat en hoopt op een even leuke reis als vorig jaar, en de andere helft een sprong in het onbekende waagt maar zich graag overgeeft aan de verhalen van de anderen. Binnenkort zullen ook zij er veel te vertellen hebben aan familie en vrienden in Belgiƫ.


De 20 uren durende busreis is op zich al een onvergetelijke ervaring, positief of negatief laten we nog even in het ongewisse. Toen we gisterenavond om 22u40 een SMS kregen van Martine, die samen met Danny met de auto naar Polen rijdt, was de bus al 2x gestopt om even de benen te strekken en iets te drinken. Ze wist ons te vertellen dat ze had vernomen dat er veel lawaai was op de bus… We hadden niet anders verwacht. ;-)

 
Om 23u opnieuw een SMS: “Pas in Duitsland en van de weg gehaald door de politie. Geen idee waarom.” Blijkbaar hoef je niet in de bus te zitten om een spannende reis richting Polen te hebben. Gelukkig ging het enkel om een controle van de boorddocumenten en kon de reis spoedig weer verder worden gezet.

 
Om 7u06 hebben onze reizigers de grens overgestoken en Polen binnengereden.  Als alles goed verloopt zullen ze om 14u30 aankomen op hun bestemming.

 

Groetjes

Stefanie en Dimitri

Geen opmerkingen:

Een reactie posten