Dag 1

Hallo,

De eerste dag is bijna om, we kruipen bijna in ons bedje.
We zijn hier nog niet lang, toch  hebben we al het een en het ander gedaan hoor :)

  
Het begon natuurlijk allemaal met ons een beetje op te frissen. Ik denk dat die moeten gedacht hebben dat die Belgen allemaal stinken...

Eenmaal volledig uitgepakt konden we het niet laten de Polen ook te tonen dat wij Belgen niet alleen goed kunnen stinken na zo een busrit van 18u maar ook dat we fantatisch goed vals kunnen zingen.

En omdat het buiten nogal koud was, en binnen in de kamers nogal krap. Kozen we voor de meest geschikte locatie, namenlijk gezellig samen in de gang. Ja, we zijn daar al goed opgevallen.
Ondertussen zijn ook de Litouwers toegekomen, maar die hebben het nog niet aangedurfd zich bij ons te zetten. Integendeel, ze beweren zelfs zo moe te zijn dat ze vroeger dan ons hebben gegeten om uiteindelijk onmiddellijk in hun bed te kruipen.

En nu we het toch over eten hebben.
We mochten ook proeven van het heerlijke Poolse avondmaal.
Namenlijk, soep. Alleen soep, nee er kwam geen hoofdgerecht. Wel brood. De meningen over de soep waren verdeeld maar heel beleefd zoals we toch zijn zeiden we wel "Tzienkoeien" wat zoveel betekent als "danku".

Morgen mogen wij als eerste optreden, en daar voorafgaand komt slechts 1 repetitie. Niet dat we ons heel erg zorgen maken dat we het niet kunnen, maar een extra repetitietje kon zeker geen kwaad. Dus jawel, om halfnegen 's avonds, doodmoe van de reis, hebben we de refter nog omgebouwd tot repetitieruimte en zijn we vollen bak beginnen repeteren.
De repetitie liep, hoe zouden we het omschrijven, lachwekkend.

Wij doen erg ons best om al onze ervaringen die we hier op doen met jullie mee te delen, via de blog, via facebook, via Dimitri en Stefanie. Maar hoe goed we ook ons best doen. Het valt niet te beschrijven.

Zo, ik ga nog eventjes beneden gaan kijken waar de rest uithangt. En dan gaan we allemaal rustig slapen. Slaapwel iedereen! Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten