Dag 3: De verbroedering

Het is zover. Na veel roddelen, scheve blikken en elkaar negeren zijn de Belgen en de Litouwers eindelijk verbroederd. En hoe... De nacht van woensdag op donderdag kreeg kamer 106 bezoek van enkele sympathieke Litouwers. Wat leed tot een serieus slaaptekort voor enkele thor-t-aterleden.Veel meer wil ik daar op deze manier niet over kwijt ;)

Toch moesten we er om 8u weer uit..
Eerst werden we door de Poolse oma van Julie, hartelijk ontvangen op haar bureau met een grote hoeveelheid aan eten. En daarna toonde ze ons de grootste winkelstraat van Europa en gingen we naar 'manufactura'. Een gigantisch shoppingcenter.

Daar kochten we souveniertjes van het geld die we kregen van de organisatie.

's avonds was het tijd om naar het Poolse en Litouwse optreden te gaan kijken.
De anders zo sociale Litouwers waren ineens een stuk stiller. Oververmoeid?

Maar het kwam terug allemaal in orde.
Want terwijl ik dit schrijf zitten de Litouwers en de Belgen beneden in onze eetzaal gezellig samen liedjes te zingen (waarvan die Litouwers, god weet van welke planeet die komen, niets van kennen). En tussendoor worden ook nog eens hilarische gesprekken gevormd. Allemaal het gevolg van ons fantastisch gebrek aan taal. Toch dat van die Litouwers.

Voor ik afsluit en me weer in de groep meng.
Vandaag zijn we ook gefilmd geweest voor de regionale tv. Bart en drie van ons leden (Arnout, Julie en Camille) werden uitgebreid geïnterviewd. Normaal gezien wordt de uitzending ons doorgestuurd, samen met de krantenartikels en alle andere persaandacht...


Ons optreden is ook gefilmd geweest en dat kan je nu al bekijken op youtube
scène 1: http://www.youtube.com/user/joseczuj#p/a/u/2/YgzwQANfAqI
scène 2: http://www.youtube.com/user/joseczuj#p/a/u/1/--7yheAGyb0
scène 3: http://www.youtube.com/user/joseczuj#p/a/u/0/tEXj1V-6H60


Groetjes Naomi en de rest van de bende!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten