Dag 2: dagplanning

Hallo iedereen,

Ook onze tweede dag in Polen nadert stilaan zijn einde..
Het was een drukke, vermoeiende maar zeer leuke dag.

Ons plannnig zag er als volgt uit
Rond 9u ontbijt. Opvallend, de Belgen en de Litouwers zaten mooi in twee groepjes aan tafel. Neen, het ijs is nog niet gebroken. Iets voor tien vertrokken we allemaal samen naar de raad van bestuur van de organisatie om hartelijk ontvangen te worden. Heel hartelijk.

Daarna was het werkdag voor ons, terwijl de Litouwers mochten gaan shoppen in 'manufactura', konden wij repeteren. Samen met de vrouw die de vertaling op een worddocumentje had staan om zo te projecteren.

Om halftwee mochten we in een restaurantje gaan eten. We kregen maar een halfuurtje, veel te kort bleek. Want die 'heel sociale' Litouwers stonden al licht geĆ«rgerd aan de deur te wachten tot zij mochten binnenkomen om iets te eten. Zware kost amai. Het eten was lekker, maar bij sommige mensen lag het een beetje op hun maag. Dat lag niet aan het eten, wees gerust. Eerder aan hun avontuurtje op de speeltuin.

Daarna konden we nog een keertje repeteren. De allerlaatste keer.  En dan was het zover. Ons eerste en ons laatste optreden in Lodz.
En we hebben er het goed vanaf gebracht!

Nu gaan we nog eventjes uitrusten om er morgen weer helemaal tegenaan te gaan!

Tot morgen!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten