Les 13


Ik kon er niet bijzijn gisteren en moest dus ‘mijn kleintjes’ een weekje missen. Gelukkig kreeg ik eenmaal thuis een uitgebreid verslag van wat alle thor-t-aterkes daar zoal hebben uitgespookt. Maar ondanks dat kan ik natuurlijk geen blogbericht schrijven over de les. Gelukkig is er zo een lieve zus die dat taakje op haar nam.

Groetjes Naomi

Wat is het raar om na 3 weken iedereen terug zien binnenkomen om te repeteren. Dat lijkt al zo lang geleden…
En ja voor sommige kinderen bleek het toneelstuk ver weg te zitten. Daarom werden de scripts er terug bijgehaald en bepaalde scènes eerst gelezen vooraleer het te spelen.

Bij de ouderen was het een rustige voormiddag. Met z’n allen keken ze naar een film. Een film die ze zeker niet slecht vonden. Maar er waren een aantal zaken dat ze niet zagen zitten en daardoor is de film ook afgekeurd om in mei te spelen. Over welke film het gaat, verklappen we niet. Want de film verdwijnt in de ijskast en misschien halen we die er ooit wel weer uit.
Nog geen film gekozen en dus ook nog geen stuk, maar we raken niet in paniek. De oudsten kregen huiswerk mee naar huis: ‘Zoek een film die je wel ziet zitten om te spelen in mei’. We zijn al benieuwd met welke films ze volgende week afkomen.

Als laatste hebben we de middengroep…
Daar hebben ze opnieuw gewerkt aan de voorstelling. Deze keer op een denkbeeldig podium, ze konden dus hun fantasie goed gebruiken. Dimitri en Stefanie zijn tevreden. Maar Feebe vond het toch nog ‘soms een rommeltje’. Maar daar zullen ze de komende weken nog verder aan werken en dan komt dat allemaal dik in orde.

Groetjes Silke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten