Vergadering

Hallo

Een normale zaterdagochtend ziet er bij ons als volgt uit..
We staan allemaal in dezelfde volgorde net ietsje te laat op waardoor we ons nog een klein beetje moeten haasten. Nee eerder anders, we staan op tijd op. Maar we douchen ons op het gemak, eten op het gemak. En beseffen dan dat we slechts 5 minuten meer hebben om ons gerief te nemen, jas aan te trekken. En op het laatste nippertje moet er altijd nog wel iemand naar het toilet.  Maar uiteindelijk komen we toch altijd ruim op tijd toe. In tegenstelling tot sommige anderen, waar de zaterdagochtend er wellicht even chaotisch uitziet als bij ons.


Maar deze ochtend was net ietsje anders.
Want vanochtend hebben we vergaderd. 's Ochtends ja. Nog voor de lessen begonnen.
Met een stevig ontbijt gingen Bart, Dimitri, Stefanie, Danny, Martine, Silke en ik ertegenaan om eens goed te vergaderen over wat er nog zal komen dit jaar.


Het mag gezegd worden, het was een productieve vergadering.
Op een uurtje tijd kwamen verschillende onderwerpen aan bod en zijn er heel wat knopen doorgehakt. Hoe gaan we reclame  maken voor onze voorstellingen, waar en wanneer valt het thor-weekend en om hoe laat komt iedereen toe, wat gaan we doen op de cultuurmarkt enz..

Maak je nog geen zorgen als alles wat ik nu opgesomd heb je nog niets zegt...
Binnekort worden jullie daar uitgebreid over geïnformeerd.

Na deze vergadering kwamen we, iets minder 'ruim' op tijd aan...

Klaar voor weer een super toffe les

Groetjes Naomi

Silke heeft vandaag en vorige les wat foto's getrokken van de repetitie's  


=> De middengroep neemt het script nog eens door. Stefanie en Dimitri waren tevreden met het resultaat die ze vandaag al te zien kregen. 2 van onze jongerengroep werden ook een kwartiertje verwacht om een klein rolletje in te oefenen. Miguel vond het 'toch wel een moeilijke tekst hoor'. Maar hij heeft het goed gedaan. En Tille is volgens Dimitri 'een echt engeltje'.  




=>     De jongerengroep heeft iets met bier       <=
Of toch niet, want één van de flesjes in vandaag gesneuveld. Het heeft nog lang geduurd.
Conclusie: volgende week beginnen we de les met eerst een paar flesjes uit te drinken. Dan hebben we er zeker genoeg voor de rest van het jaar.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten