Nieuwjaarsreceptie

Hallo hallo

Deze ochtend was het zoals de traditie al jaren voorschrijft nieuwjaarsreceptie.
Waarop zowel leden als ouders uitgenodigd zijn om met ons het nieuwe jaar goed in te zetten.
Deze keer was het nog een beetje specialer als anders mits we allemaal gezellig naar het filmpje hebben gekeken, van wel drie kwartier, over onze belevenissen in Polen en naar een tal van foto's (een stuk of 600) die we daar hebben genomen. De mottigste eerst, mits we begonnen met foto's van de busreis. O help, wat zagen we er verschrikkellijk uit.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kon iedeeen genieten van een glaasje wijn of fruitsap. Maar er was ook eten voorzien. Nootjes (Poolse), snoepjes (Poolse) en worst (voor de verandering ook Poolse). Die viel blijkbaar ietsje minder in de smaak. Nochtans... zo slecht is het niet hoor. Het zag er gewoon niet zo lekker uit. Maar hé, niet neuten. Wij hebben 5 dagen Pools moeten eten en we hebben het toch ook overleefd?

Mits we nu nog heeeel veel Poolse worst overhebben staat vanavond op het menu
Aardappelen op een bedje van groenten (geen idee de welke), vergezeld door worst (Poolse, maar gebakken. Dat is namelijk lekkerder dan rauw). Mmm ik heb er al zin in.

We hebben ook nog veel nootjes over. En dat ligt niet aan het feit dat ze niet lekker zijn. Integendeel, nootjes zijn nootjes. In gelijk welk land. Maar we hebben zowat 10 kilo meegekregen. (Voor het geval we dat in België niet kennen zeker?). Waarvan al 2 kilo in de bus is gesneuveld, 1 kilo op een familiefeest en 1 kilo op de nieuwjaarsreceptie. Ik veronderstel dat je zelf wel kan rekenen. Er schieten nog heel wat kilo's over.. Maar geen nood (noot :p), nog enkele keren nieuwjaar vieren deze maand en die geraken ook wel op.

De laatste 10 blogberichten gingen over Polen maar we mogen natuurlijk niet vergeten dat we ook twee andere fantastische groepen hebben binnen thor-t-ater.

Dus Polen is vanaf nu volstrekt voltooid verleden tijd (er klopt iets niet aan maar je weet wat we bedoelen). De passé composé. En nu denken we helemaal Futur Simple! (om het in de woorden van Jaroslav alias pompbaksmoel te zeggen... om het toch nog maar heel eventjes over Polen te hebben.)

Zo, nu in 1 rechte lijn naar ons optreden in mei.
Het wordt dus werken werken werken om de toneelstukken af te krijgen.
En vooral aan de ouderen, want in tegenstelling tot de jongeren en de middengroep moeten zij nog beginnen met oefenen. Zij staan nog nergens. Hoe zou dat toch komen?

GELUKKIG NIEUWJAAR

Groetjes Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten